Ga naar de inhoud

Persoonlijke coaching

In een ontdekkingsproces van jezelf heb je de ander nodig om jezelf te leren kennen.

Heb je bijvoorbeeld last van:

  • Spanningsklachten
  • Somberheid
  • Burn-out klachten
  • Rouw
  • Problemen in of met relaties
  • Angstklachten
  • Trauma’s
  • Onzekerheden.

Als je deze emoties en gevoelens negeert, dan gaan ze vastzitten in je lichaam en blijven ze je belemmeren. Maar wanneer je ze aandacht geeft door ze werkelijk te voelen, gaat de spanning eraf en krijg je weer ruimte zodat je verder kunt. Dan kun je bij de essentie van jezelf komen.

Maar het is moeilijk om dat helemaal alleen te doen. En dat hoeft ook niet. Het is goed als een ander je helpt om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en gevoelswereld. Waarom doe je wat je doet? Waar is het ontstaan? Wat voel je er precies bij?

Ik vind het belangrijk om voorbij het masker van de ander te kijken.

Ik kan je helpen door daar samen mee aan de slag te gaan. Als we het onderbewuste achter deze klachten samen onderzoeken en weg kunnen nemen gaat het sneller en is het makkelijker.

Door mijn hooggevoeligheid ben ik in staat in mijn eigen lijf met je mee te voelen en die specifieke gevoelens te vertalen waar je zelf nog niet bij kunt. Dat kan soms heel confronterend zijn, maar juist dat geeft je een zetje om dichter bij jezelf te komen.

Hoe we dat aanpakken bepalen we samen en hoe snel en hoe diep dat allemaal gaat bepaal je zelf. Ik ga daarbij uit van de kracht in jou. Je hebt die negatieve gebeurtenissen immers allang overleeft! Dat je dit leest (waarmee je al aantoont voor jezelf te kiezen) is al een goede stap! Het zegt dat je je kracht al aanspreekt.

Mijn aanpak is gevoelig, maar ook heel aards. Begripvol, maar ook confronterend. Meevoelend, maar ook direct.

Zachtheid zorgt voor vertrouwen, warmte zorgt voor verbinding en humor werkt als een smeermiddel om samen uit te zoeken wat je aan kan.

Wat anderen zeggen

Tineke

Nanny helpt je om “echt” naar jezelf te kunnen kijken ook als dat even spannend is. Ze weet op een doortastende maar toch liefdevolle manier te coachen en gaat weerstand niet uit de weg maar helpt je er doorheen. Door haar coachingssessies ben ik dichter bij mijn eigen behoefte en gevoel gekomen. Het heeft mij waardevolle inzichten opgeleverd waar ik echt mee verder kan.

Mij spreken over persoonlijke coaching?

Ik kan je helpen. Neem contact met mij op om vragen te stellen of kennis te maken.